Sidor

torsdag 23 maj 2013

Hej då bloggen!

Som ni har märkt så har det inte varit så mycket aktivitet här.

Jag har länge tänkt att lägga ner bloggen. Jag hinner inte längre. Och jag har inte riktigt lust.

Jag har sparat alla gamla inlägg, kommentarer och diskussioner. Kanske lägger jag upp den igen som något slags kul arkiv.

Men just nu kändes det rätt att plocka bort den.

Jag och min kompis Emma startade den här bloggen i november 2009. Eftersom jag var mycket mer aktiv beslöt vi oss för att jag skulle få ensam vårdnad under 2010. Jag skrev mest om böcker och film, och lärde känna andra bloggare inom samma områden. Jag är så glad och tacksam för de här bekantskaperna, för alla tips och diskussioner.

Sedan hände det saker. Jag började skriva en bok tillsammans med Mats Strandberg. Boken kom ut. Och mitt liv förändrades. Totalt. Faktiskt. Så det var ju inte så konstigt att bloggen förändrades också. Blev mer av en författarblogg. Recensioner. Boksläppspepp. Ett litet filmhaveri hanns också med. Och ett lyckligt slut på den historien.

Och till slut blev det bara ett pliktskyldigt uppdaterande. Knappt det. Det beror inte på er, kära läsare, utan på mig. Jag har för lite tid. Och andra sociala medier som tumblr och instagram passar mig bättre just nu. Jag twittrar även lite grann, även om jag fortfarande inte riktigt känner mig hemma där.

Det är så många saker som jag har gillat med att blogga. Men det jag gillade mest var nog kontakten med andra bloggare - och så småningom även med alla er läsare som har skrivit här. Ni är alltid välkomna att höra av er med frågor och funderingar i andra sociala medier.

Tumblr

Instagram & Twitter: sarabelfgren

Engelsforstrilogins hemsida.

Mats och jag administrerar även Engelsforstrilogins fb-sida (tillsammans med förlaget): facebook.com/Cirkeln.Eld.Nyckeln

Vi ses där!

---

I've shut down this blog. Find me here instead.

24 kommentarer:

 1. Lycka till med och på alla andra kommunikationskanaler, Sara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :) Lycka till du med!

   Radera
 2. Synd! Men jag förstår ju att du har ganska mycket annat att du måste (och vill) göra , så det är ju kanske inte så konstigt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Nej, jobbet känns lite mer prioriterat just nu. ;)

   Radera
 3. Vad tråkigt Sara. Din blogg kommer att vara saknad, men förstår ditt beslut, jag om någon vet hur det känns att tappa lusten att hålla en blogg vid liv, särskilt när det tar tid från så mycket annat som passar bättre just då. :)
  Som tur var så försvinner du ju inte från sociala medier helt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för fina ord! :) Nej, jag försvinner inte! :)

   Radera
 4. Länge leve Glory Box! Tack för alla fina inlägg, Sara!! <3

  SvaraRadera
 5. Tack för all fin läsning. Det har sannerligen hänt en del, återigen, bra jobbat och ha det bra!

  SvaraRadera
 6. Tråkigt, men fullt förståeligt! Tack för tiden som varit :)

  SvaraRadera
 7. Å følge denne bloggen hele veien fra den var et sted jeg fant gode boktips til den første antydningen til at du skrev bok og fram til i dag, når den ferdige boka (to, faktisk) står i norsk oversettelse på hylla i biblioteket hvor jeg jobber, har vært en spennende opplevelse - takk for det :)

  SvaraRadera
 8. Synd, mest för att jag saknat dina roliga inlägg och kloka insikter om både film och böcker. Får hålla kollen på kvittrandet istället. Tack för läsningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer sakna våra utbyten! Och ska försöka läsa din blogg lite oftare framöver! :)

   Radera
 9. Trist, jag kommer att sakna dina inlägg och det. A ja, ska försöka få en femtiolapp signerad av dig på bokmässan i höst, då träffar jag ju dig. Tack för den här tiden! :)

  Tror du att du någonsin kommer att ta upp bloggandet igen, eller är möjligheten så gott som obefintlig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för fina ord och tack själv! :) Haha, ja, då ses vi garanterat!

   Just nu känns det inte så, men man ska förstås aldrig säga aldrig. Jag skriver en del inlägg på tumblr ibland, även om det är mest bildbaserat där just nu.

   Radera
 10. Tråkigt men å andra sidan av en rolig anledning. Lycka till i framtiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och detsamma! Kul att du håller igång! :)

   Radera
 11. Tråkigt, men man ska ju bara hålla på så länge det är kul. Jag är glad att jag hittade den här bloggen för några år sedan att vi har lärt känna varandra utanför nätet också. :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.